Rotary thema 2024-2025: The Magic of Rotary

lundi 8 janvier 2024

DW

Het jaarthema van Rotary International werd op 8/01/24 bekendgemaakt op de Rotary International Assembly in Orlando: The Magic Of Rotary

RI president-elect, Stephanie A. Urchick, viert de magie van Rotary. Ze zegt dat leden die magie creëren met elk afgerond project, elke gedoneerde dollar en elk nieuw lid van Rotary.

"We gaan polio niet uitroeien of vrede in de wereld brengen door met een toverstokje te zwaaien. Het is aan jou. Jij creëert de magie met elk afgerond project...

De verkozen president van Rotary International, Stephanie A. Urchick, omarmt uitbundig de transformatieve essentie van Rotary en vat het samen als "De magie van Rotary" voor de komende termijn van 2024-25.

In haar toespraak onderstreept ze de betovering die Rotary-leden weven in het weefsel van hun gemeenschappen en de wereld in het algemeen. De boodschap van President-elect Urchick benadrukt de centrale rol die Rotarians spelen in het nastreven van ambitieuze doelen, zoals het uitroeien van polio en het bevorderen van wereldwijde vrede.  Haar oproep tot actie resoneert met het idee dat de betovering ligt in de toewijding, vastberadenheid en tastbare impact van Rotary-leden.

Het thema vat de geest van empowerment samen en moedigt Rotarians aan om hun individuele en collectieve vermogen te erkennen om positieve verandering in de wereld te creëren. Terwijl de Rotarygemeenschap reikhalzend uitkijkt naar het Rotaryjaar 2024-25, zet de visie van President-elect Urchick de toon voor een jaar vol transformerende en magische impact van Rotary International. 

The Magic of Rotary