Persoonlijke giften aan de Rotary Foundation

Friday, December 1, 2023

Met een persoonlijke gift aan het Fund Rotary Belgium stel je een goede daad en ondersteun je het goede werk van Rotary ook in de volgende 100 jaar van haar bestaan.

Voor elke gift van meer dan 40 EUR ontvangt u een fiscaal attest.

Je gift geeft kan ook dienen voor je lidmaatschap aan de Paul Harris Society en de Polio Plus Society en geeft recht op de erkenningen van de Rotary Foundation.

Met de onderstaande buttons kan je een gift online overmaken, via bancontact of credit card.  

Geef aan het Annual Fund:

Klik op de blauwe button om, via het Annual Fund van de Rotary Foundation, projecten te steunen in binnen- en buitenland. Je gift zal omgezet worden in grants en als hefboom fungeren om grotere projecten te realiseren. Deze projecten focussen vooral op milieu, vredesopbouw en conflicten, preventie en behandeling van ziekten (zoals kanker en alzheimer), water, sanitatie en hygiëne, gezondheid van moeder en kind, basisonderwijs en geletterdheid, en socio-economische ontwikkeling. 

Geef aan het Polio Fund:

Klik op de blauwe button om de PolioPlus campagne van de Foundation te steunen. De definitieve uitroeiing van polio is nog steeds een prioritaire actie van Rotary.

Geef aan het Disaster Response Fund:

Naast de twee belangrijke fondsen, hierboven, kan je ook nog een derde fonds van de Rotary steunen: het Disaster Response Fund. Daarmee steun je dringede noodhulp na rampen, zoals bijvoorbeeld de overstromingen in 2021 in België; Klik op de blauwe button voor uw gift online te doen.Wens je een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van grotere giften, giften vanuit je vennootschap, een fonds op je naam of het opnemen van de Rotary Foundation in je nalatenschap, neem dan contact op met Dominiek Willemse, dominiek@juranv.be, +32475381300.  Je vraag zal discreet en vertrouwelijk behandeld worden.