Voorstellen Partnerprogramma

Thursday, March 24, 2022

Optioneel partner-programma.

Wij verwelkomen ook graag uw partner en uw kinderen.  U kan samen naar Antwerpen komen en terwijl u deelneemt aan de Assembly kunnen zij een alternatief programma volgen. Het is geen georganiseerd programma maar we kunnen wel volgende opties voorstellen.  Tickets kan u zelf reserveren via de respectievelijke linken.

Chocolate Nation (vlak naast de Radisson)

DVbfAAAAABJRU5ErkJggg==

 Chocolate Nation is geen gewoon museum, het is een belevingsmuseum. Een museum waar je bovendien maar liefst 10 verschillende smaken chocolade mag proeven.  Je wordt meegenomen in het verhaal van onze Belgische chocolade. De reis start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en hoe de fluweelzachte smaak ontstaat. Leuk en leerrijk voor kinderen.  Chocolate Nation opent speciaal voor ons om 9:00, indien er voldoende interesse is.  Tickets Chocolate Nation


Zoo Antwerpen (Vlak naast de Radisson)

9k= De Zoo van Antwerpen  behoort tot de oudste ter wereld en het is altijd nostalgisch om hier terug naar toe te gaan.   Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.. In de Mensapenvallei wandel je tussen de chimpansees en de gorilla’s. Je hebt er een boeiend uitzicht op de capriolen van de mensapen, die genieten van gras onder hun voeten en de wind op hun huid.  Nog enkele must-sees: de koala’s, het rifaquarium en de Vlindertuin. Tickets Zoo AntwerpenRed Star Line Museum.

9k=Tussen 1873 en 1935 was Antwerpen voor meer dan twee miljoen mensen de poort naar een beter leven. De Red Star Line bracht hen vanuit Antwerpen naar New York. Het museum vertelt het verhaal van deze mensen. Het Red Star Line-museum is niet enkel een museum. De uitkijktoren die boven de loodsen uitsteekt, in de vorm van een scheepsschoorsteen, biedt een geweldig panoramisch uitzicht en is bovendien gratis toegankelijk, net zoals het gezellige museumcafé ‘Upper Deck’ en de leuke museumshop. Laat je meevoeren door de getuigenissen van mensen die een reis met de Red Star Line hebben meegemaakt – voor het plezier, voor zaken of in de hoop een beter leven vinden – en geniet van een uniek uitzicht over de Schelde en het centrum van Antwerpen. Kinderen vinden er trouwens een leuk speelhoekje met allerlei spelmateriaal. 


Shoppen in Antwerpen is bijzonder.

QlnHXtX0TrDYnX9gMhW2ONxtMcOVmoWw3bmrp6umIXuq+Xv7Os74SRXV9fP06Gk0LFvlkIl4TF+l8+R2iY8efF5wAAAABJRU5ErkJggg==Antwerpen staat vol met fantastische architectuur en mooie gebouwen, waarvan er heel wat al jaren oud zijn. Als de oorspronkelijke functie niet meer van toepassing is, krijgen heel wat gebouwen een nieuwe invulling. En in shoppingstad Antwerpen is die nieuwe invulling snel gevonden. Dit zijn onze favoriete winkelpanden met een verhaal. Vintage is hot. Wie er vandaag hip wil uitzien, smult van vintage en old school designerkledij om naar hartenlust unieke outfits mee samen te stellen. Waar kan je hiervoor beter terecht dan modestad Antwerpen?