Soirée Chantante - Gunter Neefs Editie - 2024

Saturday, April 13, 2024 19:30 - Sunday, April 14, 2024 03:00, Zaal De Rosenberg Heverlee

Na het succes van onze vorige editie zijn we als Rotary Club Leuven-Rotselaar blij om opnieuw een leuk event aan te bieden.

Op 13 april 2024 organiseren wij samen met Günther Neefs een sfeervolle muziek- en dansavond ten voordele van “Junior Bears on Wheels” en “De Wissel”.

Het belooft een gevarieerde en ontspannende avond te worden waarbij Günther Neefs, één van onze muzikale iconen, ons zal verblijden met nummers uit zijn eigen repertoire. Vervolgens zal hij de talrijke aanwezigen met een tekstboekje in de hand, meezuigen in een onweerstaanbaar meezing-feest. Aansluitend zorgt een top DJ voor swingende dansmuziek.

Deze sfeervolle avond zal baden in een leuk brasserie decor, met lekkere wijnen, bubbels, bieren en heerlijke snuisterijen.

We onthalen met plezier familie, vrienden, collega’s en sympathisanten met een hart voor muziek in zaal De Roosenberg in Oud-Heverlee.

Voor tickets, klik op de onderstaande button.

Ten voordele van:

De Wissel VZW

De Wissel is een begeleidingsnetwerk voor jongeren en jonge gezinnen en wil deze mensen, die zich in een kwetsbare positie bevinden, onthalen, waarderen en sterken. Voor dit event gaat de steun naar hun afdeling De Shelter, een Centrum voor Integrale Gezinszorg met focus op kwetsbare jonge gezinnen met nakend ouderschap. De begeleiding is gericht op verschillende levensdomeinen: sociaal, pedagogisch, administratief, psychisch, praktisch, ... De Shelter zet de ouder-kindrelatie centraal. De veiligheid, integriteit, emotioneel welbevinden en de ontwikkelingskansen van het jonge kind zijn hierin essentieel.

Rolstoelbasketbal is zonder meer een van de meest populaire en wereldwijd bekende teamsporten voor sporters met een fysieke beperking. Junior Bears on Wheels biedt nu al 15 jaar aan jongeren van 6 tot 16 jaar naast het sportieve ook een sociaal weefsel en een vriendenkring, waarbij inclusie voorop staat. Geen éénmalig project van korte adem, wel een jarenlange inspanning van alle betrokkenen, sporters, maatschappij, de club en entourage.

www.facebook.com/JBOWLeuven

Junior Bears on wheels

Soirée chantante 2024 - Gunter Neefs!

Sponsors

Hoofdsponsors

Bank Delen

BDO

Advocaten Leuven

Securitas


Remy

Curia

Common Ground

HeiQ

Licentia

Pues

Vanhout

Autokruispunt

Van Roey