Rotary Foundation Seminarie D2140

(Saturday, October 28, 2023 09:00 - 13:00) , Universteit Antwerpen, Campus Drie Eiken, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk, Parking 3, D.Q. 2,
Website: https://www.uantwerpen.be/nl/overuantwerpen/campussen/campus-drie-eiken/

Rotary Foundation Seminarie 2023-2024

Wanneer: zaterdag 28 oktober 2023, van 9u00 tot 12u30.

Waar: Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken, Universiteitslaan1, 2160 Wilrijk, Parking 3, Zaal D.Q002 (Zie linken en plan, onderaan deze pagina).

Voor wie: iedereen is welkom, Rotariërs, Rotaracters, kandidaat leden, ... Het is een interactief seminarie, zowel om kennis te maken met de Rotary Foundation, als om uw kennis uit te diepen.  Er zal ruim de mogelijkheid geboden worden om vragen te stellen.  Zeer leerrijk voor Rotariërs die recent lid zijn geworden.

Programma

Nieuwigheden over de Rotary Foundation
Praktijkvoorbeelden van Global Grants, District Grants en Studiebeurzen..  
Stand van zaken End Polio Now
Waarom en hoe de Rotary Foundation steunen?
Pitch voor District Grants 

Voor alle duidelijkheid: dit is geen technisch seminarie, iedereen is welkom. Het is vooral een inspirerende kennismaking met de mogelijkheden en programma's van de Rotary Foundation. Zeker boeiend voor nieuwe leden!

District Grants

De deadline voor het aanvragen van District Grant projecten is 31 oktober 2023.

Er is dit jaar een budget van 80.000 EUR te verdelen, dus vraag zeker een District Grant aan.  De aanvraagprocedure is zeer eenvoudig:

Aanvraagformulier 2023-2024
Praktische Gids voor District Grants (NL) 

Voor meer informatie over District Grants, klik hier

Pitch

Vorig jaar zijn we gestart met het organiseren van een pitch, waarbiij projecten een extra bedrag, bovenop de District Grant, kunnen 'verdienen'. 

De aanwezigen op het seminarie kunnen stemmen en de projecten met de meeste stemmen zullen een extra bedrag ontvangen 💪 :

🥇 Goud: 1.000 EUR extra
🥈 Zilver: 750 EUR extra
🥉 Brons: 500 EUR extra

Elke club krijgt 3 slides en 3 minuten om haar project te pitchen. 

In de pitch moet de focus liggen op: inhoud (één slide), impact/duurzaamheid (één slide), actieve betrokkenheid van de clubleden (één slide). Er worden geen budgetten of bedragen vermeld.

De slides moeten ons bereiken op het e-mail adres TRF2140@gmail.com ten laatste op vrijdagavond 27 oktober om 16u, in het standaard formaat (klik hier om de template te downloaden). Verder is de layout vrij. Op die manier kunnen zij in één presentatie geïntegreerd worden, wat een vlot verloop van de sessies zal toelaten. Sorry alvast: ☝ hiervan zal niet afgeweken worden☝. 


Registration


Registration until : Tuesday, October 24, 2023 at 12:00 PM

Max. number of participants: 150

Deelname aan het seminarie is gratis. De lunch is optioneel  (bijdrage 25 EUR,  verrekend via de club).

Als u andere leden van uw club inschrijft, vermeld dan in de opmerking hun naam en of ze al dan niet deelnemen aan de lunch. Members: please login before registration.
Login before inscription