The Little Mermaid

Sunday, May 28, 2023 09:00-14:00, https://www.espoir-en-tete.be/nl/home-nl/

Rotary Clubs tegen neurodegeneratieve ziektes

"Hoofdzaak er is Hoop" is een project van de Belgische Rotary Clubs om fondsen te verzamelen voor het onderzoek naar neurodegeneratieve aandoeningen. Het project houdt in dal ieder jaar een topfilm wordt vertoond in avant-première.  Een deel van de ticket-prijs gaat het goede doel. 

Kom kijken naar Disney’s The Little Mermaid en steun zo het onderzoek naar naar neurodegeneratieve ziektes.  

Het verhaal

“The Little Mermaid” is een live-actionfilm van de visionaire filmmaker Rob Marshall, gebaseerd op de gelijknamige Oscar®-winnende animatieklassieker. “The Little Mermaid” vertelt het geliefde verhaal van Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin die houdt van avontuur. Ariel, de jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariel haar hart. Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven – en de kroon van haar vader – in gevaar.

Regisseur: Rob Marshall
Cast: Halle Bailey, Daveed Diggs, Awkwafina, Jonah Hauer-King, Javier Bardem, Melissa McCarthy

28 mei 2023 

Volg deze website om te weten in welke zalen en op welke uren de film zal vertoond worden.

Trailer the Little Mermaid

PICTURE

€ 8,- per ticket gaat naar het goede doel

Voor elk inkomticket verkocht aan € 16,-, na aftrek van de kosten voor de cinema en de film, houden de Rotariërs minstens € 8,- die zij schenken ten voordele van het onderzoek naar zenuw- en hersenaandoeningen.

Klik op het ticket om tickets te bestellen voor de beschikbare zalen.

Rotary clubs steunen de Stichting Alzheimer Onderzoek

PICTURE

Deze stichting is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. De primaire doelstelling van SAO is financiële steun geven aan basis, klinisch en diagnostisch wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en mogelijke behandelingsmethoden van de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Lees meer ...

Video "hoofdzaak er is hoop"